Kursöversikt

Välkommen till uppdragsutbildning Interprofessionell Personcentrerad

teamsamverkan i Nära vård!

INSTÄLLD VÅREN 23

 

Kursen pågår: våren 2023 (takt 33 %)
Webbregistrering i Ladok sker av utbildningsadministratör

Kursansvarig: Zahra Ebrahimi
Examinator: Inger Jansson
Utbildningsadministratör: Cecilia Ohlsson

 

Rekommenderade förkunskaper: För tillträde till kursen krävs grundläggande behörighet för högskolestudier samt examen från sjuksköterske-, fysioterapeut- eller arbetsterapeutprogrammet.

Kurskostnad: 10 700 kr per deltagare.


Studietakt: Tredjedelsfart (33 %)

Anmälan till uppdragsutbildning: Anmälningsblankett laddar du ner via institutionens webbsida för uppdragsutbildningar. Vänligen ta noga del av informationen på blanketten samt notera de bilagor som ska medsändas anmälan. Sista anmälningsdag: 3 januari 2023

 

KURSBESKRIVNING

Det övergripande målet med denna kurs är att stödja deltagarnas kunskapsutveckling och färdighet i interprofessionellt teamsamverkan samt att öka förståelsen för innebörden av ett personcentrerat förhållningssätt med fokus på att utveckla en nära vård. 

 

Kursens upplägg och tidsplan

Kursen ges som uppdragsutbildning på avancerad nivå inom ramen för kompetensutveckling för olika professioner inom hälso- och sjukvård, 7,5 högskolepoäng. Kursens innehåll bygger på en arbetsintegrerad pedagogik, där innehåll och utveckling av kursen byggs i samverkan med verksamheten i linje med deltagarnas praktiknära behov/förbättringsområden i omställningen till personcentrerad nära vård. Kursen går på tredjedelfart (33%) under vårtermin 2023 och kommer att genomföras på distans och på campus, samt utifrån ett flexibelt upplägg för att möjliggöra för deltagarna att genomföra kursen i kombination med arbete. Kursen är en hållbarhetsmärkt kurs.

 

Schema

Schemat är preliminärt fram till två veckor innan kursstart.

Schema

Kursplan och litteraturlista

Kursplan är det fastställda dokumentet kring kursens upplägg och innehåll, bl.a. förkunskapskrav och lärandemål.  
l litteraturlistan hittar du litteratur och övriga referenser som gäller för kursen.

Kursplan

kurslitteratur

 

Studiehandledning

I studiehandledningen hittar du fördjupad information om kursens moment och innehåll. Studiehandledningen är preliminär fram till två veckor innan kursstart.

Studiehandledning