Kursöversikt

Välkommen till kursen KEM030 Organisk kemi!

Kursen börjar måndagen den 28 augusti kl 08.15 i sal Stenbrottet i huset Natrium, medicinaregatan 7B.  Det är viktigt att närvara vid kursstart, det är vid detta tillfälle du får ta del av grundläggande information om kursens upplägg. Detta moment kan inte tas igen.

Det är väldigt viktigt att du webbregistrerar dig på kursen i Ladok. Webbregistrering är öppen fr o m en vecka innan kursstart t o m den 28/8.

 

Kursinformation

Kursstart och registrering

Upprop sker automatiskt i och med att du registrerar dig och ett täcken på detta är att du har åtkomst till kursen via canvas. Om du inte kan komma in på canvas så kan det vara så att du inte är registrerad i så fall ska du kontakta studievägledningen (svlkemi@cmb.gu.se, se även info nedan). Egenregistreringen till kursen öppnar en vecka innan kursstart.

Första föreläsningen med introduktion börjar måndagen den 28 augusti kl 08.15 och kommer att ske på i våra nya kemihus Natrium salen heter stenbrottet. 

De delar av undervisningen som sker på distans (en del föreläsningar och alla övningar ) sker på följande zoom adress: (https://gu-se.zoom.us/j/4454442364

Links to an external site.). Det är alltså viktigt att du har en dator med internetuppkoppling redan dag ett.

Ett schema finns på canvassidan men du kan delvis följa schemat via time edit https://studentportal.gu.se/e-tjanster/schema?skipSSOCheck=true. I time edit söker ni på kurskåden KEM030 så hittar ni. Det som inte finns på canvas är tider för distansundervisningen. 

 

 

 

Schema

Kurslitteratur

Kursplan

 

Kontakt

Kursansvarig: Henrik Sundén

Kursadministratör: Alexander Englund

Studievägledare: Per Martin Björemark

Studentexpeditionen ligger på bottenvåningen i Natrium, i rum 2101 och har följande öppettider:

  • tisdagar och torsdagar 12:30-15:00

Studenter med NAIS-intyg ska vända sig till studievägledaren i början av kursen för att meddela eventuellt pedagogiskt stöd och anpassningar vid skriftlig examination.

 

För mer information om institutionen och universitetets regler hänvisar vi till Studentportalen: https://studentportalen.gu.se/minastudier/cmb