Kursöversikt

 

Webbregistrering via studentportalen/Ladok på webb öppnar den 8 januari och du kan registrera dig fram till den 15 januari.

Så snart du registrerat dig är det viktigt att du läser anslaget kring reseersättning och logi under universitetsvecka II och om du behöver logi, anmäl detta snarast möjligt, dock senast 18 januari.

Kursen startar den 15 januari med "Universitetsvecka I" som pågår tom 19 januari. Upprop och introduktion är den 15 januari. Uppropet är obligatoriskt och om du skulle få förhinder att delta, ta kontakt med kursansvarig i förväg för kompletteringsuppgift. Den 23 januari är det ALARM. Den verksamhetsförlagda utbildningen på apotek pågår mellan 22 januari tom 24 maj. Under "Universitetsvecka II" som är v. 10  sker  undervisningen framförallt på universitetet . Kursen avslutas v. 22 på universitetet med "Universitetsvecka III" och sista dagen på kursen är den 2 juni. 

VFU-guide

Kursplan

Litteraturlista

Schema

Observera att schemat är preliminärt fram till två veckor innan kursstart

 

Allmän studentinformation

Angående vilseledande och plagiat: Akademisk hederlighet.pdf

Upplevelse av trakasserier och kränkningar

 

Kontaktuppgifter

Kursansvarig och examinator: Christina Ljungberg Persson, E-post: christina.ljungberg.persson@gu.se, Telefon: 031-786 23 49
Utbildningsadministratör och placeringsansvarig för VFU: Mahira Mukhtarova, E-post: mahira.mukhtarova@gu.se

Vid frågor angående din VFU kontakta utbildningsadministratör, E-post:  mahira.mukhtarova@gu.se

Vi sitter på Hälsovetarbacken, hus 7, våning 3, Box 453, 405 30 Göteborg

Fler kontaktuppgifter till alla lärare på kursen