Kursöversikt
DIP150, Livsmedelsvetenskap, 15 hp
Kursen ingår i Dietistprogrammet, termin 2
Kurstid: 21 mars - 2 juni, 2024. Start: torsdagen 21 mars
Webregistrering: Obligatorisk registrering, görs via studentportalen 14 mars - 21 mars
Tentamen i Livsmedelsvetenskap (inga hjälpmedel är tillåtna)
Information inför DISA-tentorna
Anpassad examination: Instruktioner för ansökan samt ansökningsblankett
Datum | Tid | Tentamen | Plats och typ | Anmälan senast |
2024-05-24 | 08:30-11:30 | Huvudtentamen Livsmedelsvetenskap (T1) | Digital salstentamen (DISA), Viktoriagatan 30 | 2024-05-14 |
2024-08-15 | 13:00 - 16:00 | Omtentamen Livsmedelsvetenskap (T2) | Digital salstentamen (DISA), Reutersgatan 2c | 2024-08-05 |
2025-01-03 | 13:30-16:30 | Omtentamen Livsmedelsvetenskap (T3) | Digital salstentamen (DISA), Reutersgatan 2c | 2024-12-24 |
Kursansvarig: Helen Lindqvist
Administration: kursadministratör Agnes Berge/programadministratör Ingrid Johansson: dietistprogrammet@medicin.gu.se
Kursplan och litteraturlista
Schema (Observera att schemat är preliminärt till 2 veckor innan kursstart)
Gruppindelning
Karta: Medicinareberget
Dietistprogrammets sida på Studentportalen med programgemensam information hittar du här. På Studentportalen (https://studentportal.gu.se ) finns viktig information, verktyg och funktioner för dig som student vid Göteborgs universitet. Här hittar du bland annat information om likabehandling och vad du ska göra om du utsätts för diskriminering eller trakasserier, stöd vid studierelaterad ohälsa och information om former för studentinflytande. Du kan också installera program som du behöver i dina studier, och mycket mer.
GU-studentmail: Som student vid Göteborgs universitet har du ansvar för att bevaka din studentmail för att inte missa viktig information. Det gäller även om du byter till en annan e-postadress i Canvas eller Ladok. Ett alternativ är att vidarebefordra den till en annan e-postadress
Kurssammanfattningen nedan visar händelserna i kursen i kronologisk ordning.
Kurssammanfattning:
Datum | Information | Sista inlämningsdatum |
---|---|---|